Ons Concept

20220713-DSCF8206.jpg
20220713-DSCF8021_edited.jpg

ISMS B.V. heeft een uniek concept ontwikkelt om de gemeenten te ontzorgen bij het organiseren van de vluchtelingen opvang op verschillende locaties.

ISMS B.V. is een landelijke opererend beveiligingsbedrijf met bedrijfsonderdelen gespecialiseerd in schoonmaak en service medewerkers.

Doordat de druk groter word bij gemeenten om de vluchtelingen opvang te organiseren ontstaat er een enorme hoeveelheid werk bij ambtenaren van de gemeenten om alle disciplines die nodig zijn te organiseren, vaak bij verschillende aanbieders met allemaal hun eigen belang. En dat terwijl deze ambtenaren vaak hun handen vol hebben aan de eigen taken.

 

ISMS B.V. heeft bij de gemeente Alblasserdam aan kunnen tonen dat door een totaal concept aan te bieden dit de druk op de gemeente verlicht en de organisatie vlekkeloos verloopt omdat een ieder weet wat er van hem word verwacht.

 

Wat houd dit nu precies in?

 

ISMS B.V. levert niet alleen de beveiliging van de locatie, maar levert ook de schoonmaak, de servicemedewerkers, de locatiemanagers en indien gewenst ook een coördinator locatiemanagement.

Een totaal pakket dat elkaar niet alleen aanvult maar ook nog eens binnen 1 organisatie word aangestuurd door een professionele afdeling planning, een Operationeel Manager en Directie.

Geen tegenstrijdige belangen maar een nauwe samenwerking waarbij alle verschillende onderdelen elkaar ondersteunen en versterken.

 

Is uw interesse gewekt? Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak, we lichten het graag persoonlijk toe!