Zorgbeveiliging inzetten voor een veilige werkomgeving

Is er sprake van een onveilige situatie op de werkvloer? Komt er agressie en geweld bij kijken? Door zorgbeveiliging in te zetten kunt u deze onwenselijke situaties voorkomen. Een zorgbeveiliger zal er voor zorgen dat het zorgpersoneel wordt ondersteund en dat er sprake is van vertrouwen. Al onze beveiligers bezitten over de juiste opleidingen en vaardigheden om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Op die manier kan de zorg blijven doordraaien en is er geen sprake van hinder door onveilige situaties. De zorgbeveiliger zal uw medewerkers en cliënten ondersteunen. Zodra er sprake is van een escalerende situatie zullen zij kalm blijven en tegelijkertijd proactief op de situatie inspelen. Draag zorg voor het welzijn van uw personeel en schakel zorgbeveiliging in! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij bieden u vervolgens een beveiligingsoplossing op maat aan.

Zorgbeveiliging.jpg

Veilige zorg bieden met zorgbeveiliging

Lukt het niet altijd om de zorg zo uit te voeren als is gepland? Is dit te wijten aan veiligheidsrisico’s die tussendoor moeten worden opgelost? Deze signalen duiden er waarschijnlijk op dat uw organisatie zorgbeveiliging nodig heeft. Hierdoor kunnen uw werknemers de zorg blijven verlenen die nodig is en hebben zij geen andere kopzorgen aan hun hoofd. Onze werknemers staan er om bekend dat zij echte allrounders zijn. Zo is er kennis in huis op het gebied van bedrijfshulpverlening maar weten zij ook hoe zij moeten omgaan met agressie. Afhankelijk van de behoeftes die er spelen de focus ook liggen op objectbeveiliging. Hierbij worden waardevolle spullen bewaakt die aanwezig zijn in uw zorginstelling. Een andere taak die onze zorgbeveiligers op zich kunnen nemen is de omgang met bezoekers. Ook hierbij is het van belang dat de bezoekers zich veilig voelen. Wilt u meer meten over wat zorgbeveiliging kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact met ons op!

Zorgbeveiliging is altijd uniek en afgestemd op uw wensen

Zorgbeveiliging zal nooit op dezelfde manier plaatsvinden en is altijd afgestemd op uw wensen en natuurlijk de behoefte van uw medewerkers. Wij doen er alles aan om een veilige werkomgeving te creëren. Zonder een veilig gevoel zullen uw medewerkers minder goed hun werk uit kunnen voeren. Het is namelijk een basisbehoefte die vervuld moet worden voordat medewerkers optimaal kunnen presteren. Ons personeel is professioneel en goed opgeleid om optimale beveiliging aan te bieden. Doordat wij een allround beveiligingsbedrijf zijn kunt u onze beveiligers op verschillende manieren inschakelen, denk bijvoorbeeld ook aan havenbeveiliging. Afhankelijk van de ervaring van de beveiliger en uw wensen wordt er een match gemaakt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!