headerbeveiliging.jpg

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf om de veiligheid te waarborgen tijdens en buiten kantooruren. De objectbeveiligers van International Security Menagament Services BV zijn 24/7 inzetbaar voor beveiligings-, portiers-, en receptiediensten. Ze houden toezicht en signaleren situatie die mogelijk schade kunnen veroorzaken tijd. Bij International Security Menagament Services BV verstaan wij onder objectbeveiliging:​

  • Objectbeveiliging afgestemd op je wensen

  • 24/7 objectbeveiliging op iedere gewenste locatie

  • Gecertificeerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Benieuwd of objectbeveiliging geschikt is voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. We voorzien je graag van een beveiligingsoplossing op maat.

Evenement Beveiliging

Onze Event Security Diensten
ISMS  beveiligt grote- en kleine evenementen zoals beurzen, sportevenementen, festivals en feesten, dat alles met oog voor gastheerschap. Bekijk hier de bedrijfsfilm van ISMS om direct een goed beeld te krijgen van onze dienstverlening.
Een veilige leefomgeving creëren is onze primaire taak. Dit doen we samen met u en met onze daadkrachtige evenementenbeveiligers en vriendelijke servicemedewerkers. Ieder evenement kent haar eigen risico’s waar wij graag de zorg voor wegnemen. Of u nu opvallende beveiliging wil of onopvallend, ISMS denkt met u mee.

evenementenbeveiliging.jpg
Security Surveillance

Camerabewaking

Als gekwalificeerde Beveiliger heb ik uitgebreide ervaring en gespecialiseerde knowhow. Ik geloof dat mijn aandacht voor detail en het vermogen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke klant mij onderscheidend maken.

 Hondenbeveiliging van hoog niveau 

Hondenbeveiliging is op veel plaatsen zeer effectief
Bewaking en beveiliging met honden wordt vaak ingezet bij evenementen waar veel mensen verzameld zijn of op andere tijdelijke beveiligingsprojecten. Hondenbeveiliging is zeer effectief op grote bedrijfsterreinen en op objecten met een verhoogd risico. De politiehond gebruikt zijn zeer gevoelige zintuigen. De professionele hondengeleider brengt met zijn analytische vermogen beheersing en controle en moet een perfect gevoel hebben voor de juiste mix van preventie en repressie. De hondengeleider kan de politiehond in alle omstandigheden onder controle houden, ook al wordt hij geconfronteerd met ordeverstoorders of wetsovertreders.

WhatsApp Image 2020-02-23 at 22.02.15.jp