Vluchtelingenopvang

Home / Refugee-center

Totaalpakket voor vluchtelingenopvangen

ISMS biedt een totaalpakket voor de beveiliging en het beheer van vluchtelingenopvanglocaties. Wij begrijpen de complexiteit en gevoeligheid van dit werk en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de opvanglocaties veilig, schoon en goed beheerd zijn.

Beveiliging

Onze professionele beveiligers zijn getraind om situaties te de-escaleren en een veilige omgeving te creëren voor de bewoners en medewerkers van de opvanglocaties. Ze werken in teamverband en zijn 24/7 aanwezig om de veiligheid van de locatie te waarborgen. Onze beveiligingsspecialisten zijn getraind in conflictbeheersing en hebben ervaring met het werken met kwetsbare groepen, zoals vluchtelingen.

Locatiemanagers

Onze locatiemanagers zorgen voor het dagelijks beheer van de opvanglocaties. Ze werken nauw samen met de bewoners en medewerkers van de locatie en zijn verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen en het aansturen van de service medewerkers en schoonmakers. Onze locatiemanagers hebben ruime ervaring in het werken met vluchtelingen en begrijpen de uitdagingen van het beheer van opvanglocaties.

Service medewerkers

Onze service medewerkers zorgen voor het onderhoud en de facilitaire diensten van de opvanglocaties. Ze zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes, het serveren van maaltijden en het onderhouden van de wasruimtes. Onze service medewerkers zijn getraind in hygiëne en schoonmaaktechnieken en begrijpen het belang van een schone en veilige omgeving voor de bewoners van de opvanglocaties.

Schoonmaak

Onze schoonmakers zorgen voor een grondige en regelmatige schoonmaak van de opvanglocaties. Ze gebruiken professionele schoonmaakmiddelen en -apparatuur om ervoor te zorgen dat de locaties schoon en hygiënisch blijven. Onze schoonmakers zijn getraind in het schoonmaken van verschillende oppervlakken en materialen en begrijpen het belang van een schone en veilige omgeving voor de bewoners van de opvanglocaties.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elke opvanglocatie uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de veranderende omstandigheden en behoeften van de opvanglocatie. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van de best mogelijke zorg en begeleiding aan de vluchtelingen die aan hun zorg zijn toevertrouwd. Naast beveiliging bieden wij ook locatie managers, service medewerkers en schoonmaakdiensten. Onze ervaren professionals zijn getraind om de dagelijkse gang van zaken op de opvanglocatie soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de vluchtelingen worden ondersteund in hun behoeften.

Onze beveiligingsoplossingen omvatten onder andere toegangscontrole, beveiligingscamera's, patrouilles, brandbeveiliging, BHV, BHV-ploegleider en EHBO-diensten. We werken samen met onze klanten om de juiste mix van beveiligingsdiensten te bieden die passen bij hun specifieke situatie.

We begrijpen dat het opzetten van een opvanglocatie voor vluchtelingen een complex en gevoelig proces kan zijn en daarom nemen we onze verantwoordelijkheid uiterst serieus. Onze professionals worden getraind om zorgvuldig om te gaan met de behoeften en gevoeligheden van de vluchtelingen, terwijl ze tegelijkertijd een veilige en beveiligde omgeving handhaven.

Bij ISMS streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten en hen te ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg en begeleiding aan de vluchtelingen die aan hun zorg zijn toevertrouwd.

ISMS Logo
ISMS Logo
ISMS Logo
ISMS Logo
ISMS Logo
ISMS Logo

Copyright © 2023 ISMS B.V. Alle rechten voorbehouden.